TFF'de yabancı krizi

Türkiye Futbol Federasyonu'nda yabancı kontenjanı ile ilgili yapılacak toplantı öncesi yönetim kurulu üyesi Selim Koray, görüşlerini twiter üzerinden paylaşırken hem TFF'ye, hem kulüplere, hem de G.Saray'a ilginç göndermelerde bulundu.

TFF'de yabancı krizi

Süper Lig'de yer alan 17 kulübün bugüne kadar sözlü, yazılı ve imzalı "değiştirin" talebini geri çevirerek 6+0+4 kararının arkasında duran futbol federasyonunda futbol gelişim direktörlüğünden sorumlu yönetim kurulu üyesi Selim Koray, twitter adresinden hem TFF'ye, hem de G.Saray'a yüklendi.

Koray, "Yabancı oyuncu sayısını kısıtlamakla başarılı futbol ülkesi olunmaz. Bence futbolsever yabancı kısıtlaması istemiyor, doğru dürüst futbolcu ve futbol seyretmek istiyor. Yabancı sınırı ile Milli Takım veya Kulüpler kalkınsa bunu ilk Almanlar uygulardı, hiç şüpheniz olmasın" sözlerine yer verirken yabancı sayısı konusundaki tartışmanın öncüsü olan G.Saray'a da, "Sadece yabancı sayısıyla Avrupa'da kupa kaldıracağını düşünenler, kupa kaldırdıkları gün takımlarında kaç yabancının oynadığınıda araştırsınlar" tepkisini gösterdi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor