TFF'de kulüpler toplandı

 Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu üyesi Arif Koşar başkanlığındaki TFF Profesyonel Kurulu bir değerlendirme toplantısı yapıldı. Koşar'ın yanı sıra başkan yardımcısı ve TFF Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Beyazlı'nın da hazır bulunduğu toplantıya Spor T

TFF'de kulüpler toplandı

 

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu üyesi Arif Koşar başkanlığındaki TFF Profesyonel Kurulu bir değerlendirme toplantısı yapıldı. Koşar'ın yanı sıra başkan yardımcısı ve TFF Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Beyazlı'nın da hazır bulunduğu toplantıya Spor Toto Süper Lig dışında kalan 3 profesyonel ligi temsilen Profesyonel Kurul üyeleri katıldı.

TFF'nin İstinye'deki merkezinde yapılan 3 saatlik toplantıda son 2 ayda Karadeniz, Güneydoğu, Doğu Anadolu ve Ege Bölgesi'ne yapılan kulüp ziyaretleri değerlendirildi. Son 2 ayda 25'i aşkın şehirde gerçekleşen 40 kulüp ziyaretinin bir ilk olduğuna değinen TFF Profesyonel Kurul üyeleri, kulüplerin görüş ve önerilerinin hepsinin rapor haline getirilerek, iyileştirme çalışmalarının başladığını belirtti.

Arif Koşar, da yaklaşık 2 ay sonra başlayacak yeni sezona kadar kulüplerle işbirliğinin artarak süreceğini ve acil ihtiyaçların ivedilikle karşılanacağını belirtti.

TFF Profesyonel Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Bank Asya 1.Lig Profesyonel Kurulu: Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, Bucaspor'dan Hüsnü Kaya ve Denizlispor Başkanı Yurdal Duman. Yedek üye: TKİ Tavşanlı Linyitspor Başkanı Zafer Atalay

Spor Toto 2.Lig Profesyonel Kurulu: Kızılcahamamspor A.Ş.'den Zeynep Bekçe, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, Gaziosmanpaşaspor Başkanı Mehmet Öztürk, Konya Şekerspor Başkanı Yavuz Erence ve Tepecikspor A.Ş. Başkanı Osman Eyüpoğlu. .

Spor Toto 3.Lig Profesyonel Kurulu: Bayrampaşaspor Başkanı Şafak Aydın Silin, Keçiören Sportif A.Ş. Başkanı Halit Öngün, Beşikdüzüspor Kulubü Başkanı Cengiz Karadeniz, İstanbulspor A.Ş. Başkanı Ömer Sarıalioğlu, Belediye Bingölspor Başkanı Şerafettin Varolgüneş, Yalıspor Başkanı Muhammet Kara, Siirtspor Başkanı Tanju Çolak, Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, Üsküdar Anadolu 1908 Spor Başkanı Murat Şahin.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler