TFF'de kritik toplantı!

Genek Kurul, daha önce ilan edilen gündem maddeleri ile gerçekleştirilecek. Ankara Sheraton Otel’de yapılacak olan genel kurul daha önce ilan edilen gündem maddeleri ile gerçekleştirilecek ve saat 11:00’da başlayacak. Genel kurulda, haklarında şike ve teş

TFF'de kritik toplantı!

Genek Kurul, daha önce ilan edilen gündem maddeleri ile gerçekleştirilecek. Ankara Sheraton Otel’de yapılacak olan genel kurul daha önce ilan edilen gündem maddeleri ile gerçekleştirilecek ve saat 11:00’da başlayacak. 

Genel kurulda, haklarında şike ve teşvik primi iddiası bulunan kulüplere uygulanması muhtemel yaptırımların değiştirilip, değiştirilmemesinin görüşüleceği ve karara bağlanacağı kaydedildi.

Genel Kurul'da çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantı aynı gündemle, delege tam sayısının asgari üçte biri ile 27 Ocak 2012 Cuma günü aynı saatte; ikinci toplantıda da çoğunluk sağlanamadığı takdirde üçüncü toplantı aynı gündemle, çoğunluk aranmaksızın 3 Şubat 2012 Cuma günü aynı saatte yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor