TFF UEFA'yı yalanladı

CAS, UEFA'dan savunma istedi. Başmüfettş Cornu, 'TFF'den bilgi aldık, uyguladık' dedi. TFF, Cornu'nun ifadelisin yalanladı, düzeltme istedi. F.Bahçe 45 milyon euro'luk davanın ilk etabında 1-0 öne geçti. Fenerbahçe'nin UEFA aleyhine Uluslararası Spor Mahk

TFF UEFA'yı yalanladı

CAS, UEFA'dan savunma istedi. Başmüfettş Cornu, 'TFF'den bilgi aldık, uyguladık' dedi. TFF, Cornu'nun ifadelisin yalanladı, düzeltme istedi. F.Bahçe 45 milyon euro'luk davanın ilk etabında 1-0 öne geçti.

 Fenerbahçe'nin UEFA aleyhine Uluslararası Spor Mahkemesi'nde (CAS)açtığı 45 milyon Euro'luk tazminat davasında flaş gelişme...

CAS'ın savunma istediği UEFA, Başmüfettiş Pierre Cornu'nun kaleme aldığı metinle kendisini savundu. İstanbul'da Mehmet Ali Aydınlar, Lutfi Arıboğan ve İlhan Helvacı ile yemekte görüşüp, Savcı Mehmet Berk ile görüşen Cornu'nun, '3 Temmuz'dan bu yana gerek medya takibi, gerekse görüşmelerimiz bu yönde bir kaanat oluşturmamıza neden oldu. Fenerbahçe yetkilileri hapiste. TFF yetkilileri de Etik Kurulu raporunda aleyte en sağlam delillerin Fenerbahçe ile ilgili olduğunu, Beşiktaş ve Trabzonspor aleyhindeki delillerin o kadar güçlü olmadığını aktardı. Bunun üzerine raporumu hazırladım" dediği bildirildi.

TFF ise pazartesi günü 6 sayfalık bir rapor hazırlayarak, UEFA'ya düzeltme taebinde bulundu. Bu raporda, Savcı Berk'in
'gizlilik' nedeniyle bilgi vermediği, ayrıca Cornu'nun talebine rağmen Etik Kurulu raorunun da aynı gerekçeyle kendisine iletilmediği bildirildi.Cornu'ya şifahen dahi olsa bilgi verilmediği de aktarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler