TFF süreci çok uzattı

 Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz telefon bağlantısıyla bir Tv nin canlı yayınına konuk oldu. Şener, Trabzonspor'un İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği karşılama sonrası şike davasıyla ilgili yeni açıklamalar y

TFF süreci çok uzattı

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz telefon bağlantısıyla bir Tv nin canlı yayınına konuk oldu. 

Şener, Trabzonspor'un İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği karşılama sonrası şike davasıyla ilgili yeni açıklamalar yaptı.

Başkan Sadri Şener, “Adli tarafa bir şey demiyorum. Ama federasyon tarafı süreci çok fazla uzattı. Bu sezonun bir an önce bitmesini arzu ediyoruz. Süreci uzatırsak UEFA'dan ceza alırız. 22 Mart'a kadar karar açıklanmalı. Bu sene bir lig oynuyoruz. Ama onu da neden oynuyoruz bilmiyorum. Bana göre çok uzadı.

 

YENİ TFF YÖNETİMİ

Federasyon'da Beşiktaşlılar ağırlıklı olabilir. Trabzonspor'dan olanlar da var. Ben onları artık Trabzonsporlu olarak görmüyorum.Dolayısıyla herkes tarafsız olursa sorun yaşanmaz.

 

TS-FB GERGİNLİĞİ

Bu kavga kanaatimce uzun yıllar sürer. Ama inşallah bir gün düzelir. Düzelmesi için belirli yumuşatmalar yapılmalı” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor