TFF Orduspor'u ziyaret etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, beraberindeki heyetle Orduspor Kulübü'nü ziyaret etti. Öğle saatlerinde Orduspor Kulüb

TFF Orduspor'u ziyaret etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, beraberindeki heyetle Orduspor Kulübü'nü ziyaret etti.

 

Öğle saatlerinde Orduspor Kulübü'ne gelen TFF heyetini, Genel Sekreter Murat Gürsoy, Mali ve İdari İşler Başkan Yardımcısı Zühtü Başar Asmaz, H Sponsor Reklam Pazarlama ve Yeni Teknik Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çebi, Alt Yapı Futbol Okulu ve Federasyonlar İlişkisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömür Hamdi Köleoğlu, Stadyum, Tesisler ve Güvenlik Sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin, Taraftar, Dernekler ve Sosyal İşlerlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Aktaş tarafından karşılandı.

 

Kulüpteki ziyarette TFF İcra Kurulu üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, yönetim Kurulu üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e verilmesi talebiyle bir Orduspor forması hediye edildi. TFF Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar'da TFF logolu kahve takımı ile Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen’in adının yazılı olduğu 52 numaralı Milli Takım forması hediye etti. Ardından TFF heyeti önce tesislerde futbolcuların kaldığı odaları inceledi. Heyet daha sonra Orduspor Gençlik Geliştirme ve Eğitim Merkezi'ni gezdi. Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, incelemesi sırasında alt yapıya büyük önem veren Orduspor Kulübü'nü tebrik ederek, böyle güzel bir tesis hazırlandığı için Nedim Türkmen nezdinde yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

"ALT YAPIYI ÇOK ÖNEMSİYORUZ"

Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, kulüplerin alt yapıya ne kadar önem verdiğine ilişkin gözlemlerde bulunduklarını belirtti. Koşar, “Alt yapının ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Gördük ki Orduspor Tesisleri’ndeki alt yapı merkezi de hayli gelişmiş” dedi.

 

Koşar, kulüplerden gelen projelerin TFF Yönetim Kurulu’nda görüşülerek destek verildiğini de belirterek, “Herhangi bir kulübün alt yapıyla ilgili bir projesi varsa TFF olarak bu projelerin devamlı arkasındayız. Bizim hedefimiz her takımdan en az 3-5 tane oyuncuyu dünya vitrinine çıkarmaktır. Bakın Almanya, Hollanda gibi ülkelerde Türk asıllı futbolcularımız var. Örneğin Real Madrid’de oynayan futbolcularımız var. Türkiye’de 75 milyon nüfusa bakarsanız ve dışarıdaki Türk nüfusuyla kıyaslarsanız arada dünya kadar fark olduğunu görürüz. Oradaki futbolcularımızın alt yapıdan aldığı kültür, eğitim ve sağlam kaynaklarla nerelere gittiğini görüyoruz. O sebeple anne babaların çocuklarını alıp Orduspor Tesisleri’ne kendi elleriyle götürmesini sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

Koşar, bir soru üzerine Orduspor’un 26 yıl sonra Süper Lig’e çıkmasının büyük bir başarı olduğunu belirterek, “Bundan sonrası yönetim kurulundaki arkadaşların başkanlarıyla beraber bu kulübün ayakta durması, Süper Lig ve Avrupa gibi hedeflere ulaşması en büyük dileğimiz. Orduspor 5 yıl içerisinde Süper Lig şampiyonu olmayı istiyor ama ben biraz daha gayretle bunun daha erken olabileceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 

TFF heyeti Giresunspor, Akçaabat Sebatspor, 1461 Trabzon, Trabzon Yalıspor, Arsinspor, Araklıspor, Ofspor, Ç.Rizespor ve Beşikdüzüspor kulüplerine de ziyaret etmek üzere Orduspor Tesisleri'nden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor