TFF o ismi onayladı!

Trabzon Kanuni F.K.'nın isim değişikliği isteği TFF tarafından onaylandı.Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü yönetiminden yapılan açıklamada TFF'nin yeni ism onayladığı belirtilirken yeni sezon için de hazırlıkların başladığı belirtildi.İşte o açıklama:"Trabzo

TFF o ismi onayladı!

Trabzon Kanuni F.K.'nın isim değişikliği isteği TFF tarafından onaylandı.

Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü yönetiminden yapılan açıklamada TFF'nin yeni ism onayladığı belirtilirken yeni sezon için de hazırlıkların başladığı belirtildi.

İşte o açıklama:

"Trabzon Kanuni F.K kulübümüz 02.08.2013 tarihinde yapılan kongre ile birlikte adını 1923 Sebatspor olarak belirlemişti. TFF ye yapılan başvuru sonucunda 1923 Sebatspor ismi onaylanmayınca 17.08.2013 tarihinde yapılan yeni kongre ile Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü olarak isim belirlenmiştir. TFF ye yapılan başvuru sonucu 21.08.2013 tarihinde ismimiz resmi olarak onaylanmıştır. 2013-2014 Spor Toto 3. Lig 1. Grup ta yer alacak olan kulübüzün renkleri Beyaz, Bordo ve Mavi dir. Hedefini bir üst lige çıkmak için belirleyen kulübümüz plan ve programlarını bu doğrultuda devam ettirmektedir. Kulümüzün daha önce prensip anlaşmasına varmış olduğu teknik heyet ve futbolcularla resmi sözleşmeler imzalanmıştır. Spor kamuoyuna saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler