TFF kupayı bize verecek

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Bordo-Mavili camianın gündeminden hiç düşmeyen 2010-11 sezonu şampiyonluğu ve lig kupa için yine iddialı konuştu.Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşmek için CAS'ın Fenerbahçe ile ilgil

TFF kupayı bize verecek

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Bordo-Mavili camianın gündeminden hiç düşmeyen 2010-11 sezonu şampiyonluğu ve lig kupa için yine iddialı konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşmek için CAS'ın Fenerbahçe ile ilgili gerekçeli kararını beklediklerini hatırlatan Hacıosmanoğlu, "Bunun ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurup kupamızı isteyeceğiz" ifadesini kullandı. Bordo- Mavili kulübün Başkanı, henüz UEFA ve FIFA'ya başvurmadıklarının da altını çizerek, "Avukatlarımız bu konuda gerekli hazırlıkları yapıyor. CAS'ın gerekçeli kararına göre federasyona başvuracağız" diye konuştu. Hacıosmanoğlu, TFF'ye başvurdukları anda da kupayı bize vermek zorunda kalacaklar" dedi.

HAKKIMIZI SONUNA KADAR ARAYACAĞIZ
Şampiyonluk kupasının hakları olduğu vurgulayan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Eğer oradan istediğimiz sonucu alamazsak UEFA'ya da FIFA'ya gidip, hakkımızı sonuna kadar arayacağız" diye konuştu.

TARAFTARIN İÇİ RAHAT OLSUN
Bordo-mavili taraftarların içlerinin rahat olması gerektiğini de belirten Başkan Hacıosmanoğlu, "Yönetim olarak işin peşini bırakmadık. Tüm çabamızla mücadele ediyoruz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler