TFF Hakkımızı versin

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’un hakkının neyse verilmesini isteyerek “Biz hakikaten kent olarak hiçbir tarafa düşmanlığımız yok. Hiçbir takımın şu küme düşsün, bu bilmem nereye gitsin böyle bir derdimiz yok. Biz neyi

TFF Hakkımızı versin

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’un hakkının neyse verilmesini isteyerek “Biz hakikaten kent olarak hiçbir tarafa düşmanlığımız yok. Hiçbir takımın şu küme düşsün, bu bilmem nereye gitsin böyle bir derdimiz yok. Biz neyi istiyoruz. Futbol hakikaten tertemiz olsun. Bizim hakkımızda neyse hukuken verilsin” dedi. 

ic3.20120426165301.jpg

Kunduracılar caddesinde girdiği bir iş yerinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Kurul Başkanı, aynı zamanda TFF İcra Kurulu üyesi Arif Koşar, TFF Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Beyazlı, TFF eski yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Atal ve Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ile karşılaşan Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’un hakkının aranması için sivil toplum örgütleriyle dün yapılan toplantıyı hatırlatarak ”O toplantıda yaptığımız konuşmalar yürekten ifadelerimizdi. Takımımız, başkanımız, yönetim kurulumuz gayet beyefendice, medenice, etik kurallara riayet ederek, Trabzon’un ve Trabzonspor’un hukuki hakkını istediler ve hiçbir taşkınlık yapmadılar, ben bunu yaşayan bir birisiyim” diye konuştu.

“Bir yerde bir siyasi vazifemiz ve kimliğimiz olmakla birlikte tüm platformlarda çok kibarca ve medeni bir şekilde taleplerimizi dile getiriyoruz” diyen Gümrükçüoğlu, “Biz hakikaten kent olarak hiçbir tarafa düşmanlığımız yok. Hiçbir takımın şu küme düşsün, bu bilmem nereye gitsin böyle bir derdimiz yok. Biz neyi istiyoruz. Futbol hakikaten tertemiz olsun. Bizim hakkımızda neyse hukuken verilsin” ifadelerini kullandı.

TFF İcra Kurulu üyesi Arif Koşar ise “Elimizde geldiğince Türk futboluna en iyi hizmeti vermek gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor