TFF Hakem Gelişim Kampı sürüyor

 Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) alınan bilgiye göre, Riva Legend Otel’de 21 Eylül Cuma gününe dek sürecek bir haftalık çalışmada diğer eğitimlerden farklı olarak, fiziksel, psikolojik eğitim ile teknik sunum ve uygulamalar bir arada verilecek. Ardı

TFF Hakem Gelişim Kampı sürüyor

 

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) alınan bilgiye göre, Riva Legend Otel’de 21 Eylül Cuma gününe dek sürecek bir haftalık çalışmada diğer eğitimlerden farklı olarak, fiziksel, psikolojik eğitim ile teknik sunum ve uygulamalar bir arada verilecek. Ardından hakem trioları hakem koçları ile eğitime devam edecek.
 
Oğuz Sarvan başkanlığında yürütülen kampta, Ünsal Çimen, Turgay Güdü, Murat Ilgaz ve Burçin Keskin eğitimci, Ali Kızılet atletik test sorumlusu, Esat Eriş, Ahmet Erdoğan, Fahir Ersoy ve Celal Mutlu da hakem koçu olarak görev yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor