TFF Genel Kurulu başladı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Olağan Mali Genel Kurulu bugün Ankara'da toplandı. Toplantıda kulüplere mali kriterler ve yabancı futbolcu transferi konusu dışında TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in UEFA ile geçen hafta yapılan toplantı hakkında deleg

TFF Genel Kurulu başladı
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Olağan Mali Genel Kurulu bugün Ankara'da toplandı.
 
Toplantıda kulüplere mali kriterler ve yabancı futbolcu transferi konusu dışında TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in UEFA ile geçen hafta yapılan toplantı hakkında delegelere bilgi vereceği belirtiliyor.
 
JW Marriott Oteli'nde gerçekleştirilen genel kurula Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Basri Hakan Hakyemez, Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü Lütfi Arıboğan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu katıldı.
 
Genel kurul 298 delegeden 207'sinin imzasıyla toplandı. Daha sonra divan kurulu oluşturuldu. Divan Kurulu Başkanlığı'na Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal oy birliğiyle seçilmesinin ardından genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla açıldı.
 
20 maddelik gündemle toplanan genel kurulda bazı kritik maddeler karara bağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor