TFF başkanlığı için Trabzonlu aday

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın bugün görevinden istifa etmesinin ardından, bu göreve ilk talip olan isim, Trabzonspor eski yöneticilerinden İbrahim Hacıosmanoğlu oldu.İbrahim Hacıosmanoğlu, AA'ya yaptığı yazılı açıklamada,

TFF başkanlığı için Trabzonlu aday

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın bugün görevinden istifa etmesinin ardından, bu göreve ilk talip olan isim, Trabzonspor eski yöneticilerinden İbrahim Hacıosmanoğlu oldu.

İbrahim Hacıosmanoğlu, AA'ya yaptığı yazılı açıklamada, TFF Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda başkan adayı olacağını belirterek, ''Kuralları iradeyle, dürüstçe ve cesurca uygulamak, çocuklarımıza gelecekte temiz bir futbol bırakmak ve Türk futbolunu yarınlara taşımak adına, TFF'nin 27 Şubat 2012 tarihinde yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlığa adaylığımı koyuyorum'' ifadelerini kullandı.

"AYDINLAR'IN YERİNDE OLMAK İSTEMEM"

Daha önce şike davası ile ilgili olarak yaptığı bir açıklamada istifa eden TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın bulunduğu duruma değinen Hacıosmanoğlu, "Ben Federasyon Başkanının tavrını spor sever olarak yadırgıyorum. Bilgilendirme amacıyla siz kulüpler Birliği ile toplantı yapamazsınız, çünkü siz karar vericisiniz. Mehmet Ali Aydınlar'ın yerine olmak istemezdim.

Ben Federasyon Başkanı olsaydım, Fenerbahçe'nin yerine Trabzonspor olsaydım, Trabzonspor yöneticileri benimle görüşmeye gelebilir miydi? Bakın Spor Bakanı, Federasyon yetkililerine randevu vermiyor, neden vermiyor?

"Sürecin tamamlanmasını bekliyorum" diyor. Bir müdahale oldu dedikodusu olmasın diye yapıyor bunu" demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor