TFF başaramadı UEFA başardı

Trabzonspor’un taraftar gruplarından olan Trabzonlu Gençler lideri Jan Marie lakaplı Mehmet Fındıkçı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2010-2011 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonun Trabzonspor olduğunu ve kupasını teslim edilmesi gerektiğini söyleyerek,

TFF başaramadı UEFA başardı
Trabzonspor’un taraftar gruplarından olan Trabzonlu Gençler lideri Jan Marie lakaplı Mehmet Fındıkçı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2010-2011 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonun Trabzonspor olduğunu ve kupasını teslim edilmesi gerektiğini söyleyerek, “Bizim 3 Temmuz'dan itibaren başlayan bir şike olayı, bir sürecimiz var.
 
Burada Türk adaleti zaten doğru bir karar vermişti, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a cezalarını vermişti ama ne yazık ki Demirören yönetimi Fenerbahçe’ye ceza vermemek için elinden geleni yaparak disiplin kurulundan akladılar, çoğu olayı görüşmeden. Fakat UEFA gereğini yaptı. Allah'ın adaleti diyelim tecelli etti. Kupa Trabzon’a gelecek çünkü UEFA’dan cezayı aldılar tahminin 15 gün sonra bir disiplin kurulu toplantısına gidilir ve Türk federasyonun da kararı verir herhalde. Ben kupanın geleceğine inanıyorum. TFF bunu başaramadı ama UEFA bunu başardı. Yıldırım Demirören de Türk futbolu ceza almasın diye sadece kulüplerle beraber bizim kupayı vereceğine inanıyorum” dedi.
 
Trabzonsporlu taraflar ise, “UEFA’nın vermiş olduğu karar bizi vicdanen rahatlattı. Türkün adaleti olmasa bile gavurun adaleti var dedirtti. Hak adalet yerini buldu en kısa sürede kupanın Trabzonspor’a verilmesini istiyoruz. Bundan dolayı çok mutluyuz. Bu saatten sonra yapılacak olan şu artık bunu Avrupa tescillemiş, yani Türkiye'ninde tescillemesi lazım. Tescil demek kupanın verilmesi demek. Biz kupayı zaten aldık, görülmese de biz bunu yüreğimizde zaten hissediyoruz. Çünkü herkes artık gerçekleri gördü, bu saatten sonrada bunun tescillenerek sevincini yaşamak istiyoruz” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor