TFF açıklama yapıyor

Yorumcu Ahmet Çakar'ın dün gece Beyaz TV'de UEFA ile TFF arasındaki görüşmelerle ilgili gündeme getirdiği iddialar Futbol Federasyonu'nu harekete geçirdi...Çakar'ın, "F.Bahçe'yi UEFA'ya Lütfi Arıboğan ve Mehmet Helvacı ispiyonladı" şeklindeki iddialar üze

TFF açıklama yapıyor

Yorumcu Ahmet Çakar'ın dün gece Beyaz TV'de UEFA ile TFF arasındaki görüşmelerle ilgili gündeme getirdiği iddialar Futbol Federasyonu'nu harekete geçirdi...

Çakar'ın, "F.Bahçe'yi UEFA'ya Lütfi Arıboğan ve Mehmet Helvacı ispiyonladı" şeklindeki iddialar üzerine Futbol Federasyonu resmi bir açıklama yapılmasına karar verdi.

TFF yetkilileri, Başkanvekili Lütfi Arıboğan ve Hukuk Müşavirliği Başkanı Mehmet Helvacı ile ilgili iddiaların asılsız olduğunu belirterek, konuyla ilgili bir saat içinde açıklama yapılacağını duyurdu.

Bu arada, Çakar'ın gündeme getirdiği iddialarla ilgili geçen hafta için de futbol federasyonuna bilgi geldiğini ve bu konuda federasyonun Cuma günü UEFA'ya mektup yazarak bilgi verdiği öğrenildi.

İŞTE ÇAKAR'IN O İDDİALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ ...!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor