TFF 1.Lig kura çekimi yapıldı

TFF 1.Lig fikstür çekiminde konuşan TFF Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, yeni sezonda TFF 1.Lig'de yer alan takımların deplasman giderlerinin Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılanacağını söyledi. Arif Koşar şunları ifade etti: "Türkiye Futbo

TFF 1.Lig kura çekimi yapıldı

TFF 1.Lig fikstür çekiminde konuşan TFF Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, yeni sezonda TFF 1.Lig'de yer alan takımların deplasman giderlerinin Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılanacağını söyledi.

 

Arif Koşar şunları ifade etti: "Türkiye Futbol Federasyonu olarak bizler de, bu sezon öncesinde son derece umutluyuz ve heyecanlıyız. Bu heyecanımız, sadece Süper Lig için değil, hem TFF 1.Lig hem de Spor Toto 2. ve 3.Lig için geçerli. Göreve geldiğimiz Şubat ayından bu yana tüm mesaimizi kulüplerimizi geliştirmek, onlara kaynak ayırmak için harcıyoruz."

 

Koşar şöyle devam etti: "Hayata geçirdiğimiz TFF Profesyonel Kurulu olarak, son 2 ayda alt liglerden 40 kulübü ziyaret ederek karşılıklı iletişimi zirveye taşıdık. 'Türkiye'de gidilmedik kulüp, görülmedik tesis kalmayacak' prensibi çerçevesinde özellikle alt liglerdeki kulüplerle yakın işbirliklerine gittik.

 

Bu ziyaretler hem bizlere hem de kulüplere çok önemli kazanımlar sağladı. Bu karşılıklı iletişimin sonucunda, TFF Yönetim Kurulu olarak TFF 1.Lig'de yer alan kulüplere önemli bir destek paketini hayata geçirme kararı aldık. Son 2 yıldır Spor Toto 2.Lig ve 3.Lig takımlarının deplasman giderlerini karşılayan Futbol Federasyonu, bu sezonla birlikte TFF 1.Lig takımlarının da uçak, otel, yemek gibi deplasman giderlerini karşılayarak, kulüplerimizi önemli bir mali yükümlülükten kurtaracak."

 

"Altyapımızdaki kabiliyetli futbolcularımızı eğiterek gün yüzüne çıkarabilirsek futbolcu ithal eden değil, ihraç eden bir ülke haline geliriz" diyen Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar; "Son 5 yıldır, bu ligimizin isim sponsorluğunu yapan Bank Asya firmasına da katkıları için teşekkür ediyorum.

 

Bu ligin çok değerli bir marka haline gelmesinde Bank Asya'nın da çok önemli katkıları oldu. Ayrıca resmi yayıncı TRT'ye de özel bir teşekkür etmek istiyorum. Canlı yayınları ve özel programları ile TFF 1.Lig'in her noktaya ulaşmasını sağladılar." dedi.

 

Güzelliklerin yaşanacağı, centilmenliğin ön planda tutulacağı bir sezon dileyen Arif Koşar, sezonun herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

TFF 1.Lig'de kura çekimi yapıldı.

1461 Trabzon ilk maçını deplasmanda oynayacak.

İlk hafta maçları belli oldu ;

Karşıyaka - Manisaspor

Kayseri Erciyesspor - Ankaragücü

Konya Torku - Bucaspor

Boluspor - Adana Demirspor

Adanaspor - Şanlıurfaspor 

Kartalspor - Göztepe A.Ş

Samsunspor - TKİ Tavşanlı Linyitspor

Ç.Rizespor - G.Antep.B.B

Denizlispor - 1461 Trabzon

Fikstür'ü daha büyük görmek için Tıklayınız:

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler