"Teröristmiyiz lan Biz..."

Trabzonspor- Fenerbahçe maçı bitiminde, Trabzonsporlu taraftarların stadyum çıkışlında yol bariyerlerle kapatılarak  geçişleri engellendi ve Trabzonsporlu taraftara Emniyet güçleri tarafından biber gazı sıkıldı.Birden neye uğradıklarını anlamayan Bayan, ç

"Teröristmiyiz lan Biz..."

Trabzonspor- Fenerbahçe maçı bitiminde, Trabzonsporlu taraftarların stadyum çıkışlında yol bariyerlerle kapatılarak  geçişleri engellendi ve Trabzonsporlu taraftara Emniyet güçleri tarafından biber gazı sıkıldı.

Birden neye uğradıklarını anlamayan Bayan, çocuk, erkek Trabzonspor taraftarları "Teröristmiyiz lan biz" diye emniyet güçlerine tepki gösterdi.

Maçın ardından daha önceki maçlarda taraftarların evlerine gitmek için kullandıkları VİP önündeki sokağı emniyet güçlerinin barikat kurarak kapatması gerginliğe neden oldu. Taraftarların barikatı geçmek istemesi nedeniyle yaşanan bir anlık gerginlik kavgaya dönüştü. Polis biber gazı sıkarak taraftarları olay yerinden uzaklaştırdı. Taraftarlar başta vali olmak üzere yetkileri tepki gösterdi.

Her Trabzonspor- Fenerbahçe karşılaşması öncesi ve sonrasında mağdur edildiklerini ve zarara uğrayan tarafın kendileri olduklarını söyleyen Trabzonspor taraftarları "Trabzonsporlulara terörist gibi davranmak Trabzon'u yönetenlerin ilkesi haline geldi" şeklinde de tepki gösterdiler.

 
Öte yandan Bir grup taraftar ise Sadri Şener aleyhine tezahürat yaparak, Şener’i istifaya davet etti. Polisin olayları kontrol altına almasının ardından taraftarlar stat önünden dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler