Terim'in sinsi planı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor sahasının kapanması için elinden gelen herşeyi yaptı, eski Trabzonsporlu futbolcuları da sahaya sürerek seyircinin tahrik olmasını sağladı.Seyirciyi tahrik ettirdi Trabzonspor'un sahasının kapanması iç

Terim'in sinsi planı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor sahasının kapanması için elinden gelen herşeyi yaptı, eski Trabzonsporlu futbolcuları da sahaya sürerek seyircinin tahrik olmasını sağladı.

Seyirciyi tahrik ettirdi Trabzonspor'un sahasının kapanması için herşeyi yaptırdı. 1 Selçuk'a korner kullandırdı, 2 bugüne kadar hiç oynamayan Ceyhun'u sahaya sürdü. 3 Engin'i oynattı.

Sezon başında Trabzonspor'dan Galatasaray'a giden 3 futbolcu ilk defa bir maçta aynı anda Trabzonspor'a karşı forma giydi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor seyircisinin tahrik olması ve Trabzonspor'un sahasının kapatılması için elinden geleni ardına koymadı.

Terim, Selçuk korner kullanırken Trabzonspor tribünlerinden tepki gelmesine rağmen Selçuk'un yerine başka oyuncuyu korner atışlarına göndermeyip onu kullanmakta ısrar ederek seyircinin daha da tahrik olmasını sağladı.

Geçtiğimiz haftalarda rakibine kafa atıp kırmızı kart görerek ceza alan Engin'i de seyircinin tahrik olması için kullanmaktan çekinmedi. 70'inci dakikada oyundan alınan Baros'un yerine Engin'i koyarak Trabzon seyircisini tahrik etmeye çalışan Terim bununla da yetinmedi.

Terim bu kezde dakika 86'da Kazım Kazım'ın yerine bir başka eski Trabzonsporlu Ceyhun'u oyuna alarak bordo-mavili taraftarları iyice tahrik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor