Terim'den hemşehri uyarısı

 Sarı kırmızılı takımın son iki sezonda Trabzonspor'lu 5 futbolcuyu renklerine bağlaması, hafta sonunda oynanacak zorlu maç öncesinde teknik direktör Fatih Terim'in tek sıkıntısı olarak görülüyor.Trabzonspor maçı öncesinde sakat ve cezalı futbolcu bulunma

Terim'den hemşehri uyarısı

 

Sarı kırmızılı takımın son iki sezonda Trabzonspor'lu 5 futbolcuyu renklerine bağlaması, hafta sonunda oynanacak zorlu maç öncesinde teknik direktör Fatih Terim'in tek sıkıntısı olarak görülüyor.

Trabzonspor maçı öncesinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmayan sarı kırmızılı takımda, Fatih Terim "eski Trabzonluları" bu dev maç öncesinde uyardı. Geçen yıl Selçuk, Engin Baytar, Ceyhun Gülselam sarı kırmızılı forma ile Trabzon'a karşı mücadele etmişlerdi. Bu sezon Burak Yılmaz ile Umut Bulut ile daha önce bordo mavili formayı giyen futbolcu sayısı 5 yükseldi. Bu oyuncularda Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a transferi bordo mavili camiada büyük tepkiye neden olmuştu.

 Avni Aker'de "eski Trabzonlulara" karşı oluşturulabilecek muhtemel tepkiyi iyi bilen Fatih Terim bu konuda Burak ve Umut ile özel bir toplantı yaptı. Terim iki golcü ile yaptığı özel görüşmede "Sadece işinize bakacaksınız. Size yönelik tepki olabilir. Herşeye kulağınızı tıkayıp, topunuzu oynayın. Ne rakiple futbolcu ile ne de taraftar ile en ufak diyaloğa girmeyin" uyarısında bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray - Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayarak öğleden sonra özel bir uçuşla Trabzon'a hareket edecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor