Terim: "Milliler işte bu!"

Fatih Terim şunları söyledi:"Oyuncularımı kutluyorum. Kolay değil. Çok üzüldüler, moralleri bozuldu, kafalarını kaldıramadılar. Tabii ki Andorra bizim seviyemizde bir takım değil. 2-3 günde çok bir şey yapmadık ama uyarılarımızı dinledi oyuncularımız. Kov

Terim: "Milliler işte bu!"

Fatih Terim şunları söyledi:

"Oyuncularımı kutluyorum. Kolay değil. Çok üzüldüler, moralleri bozuldu, kafalarını kaldıramadılar. Tabii ki Andorra bizim seviyemizde bir takım değil. 2-3 günde çok bir şey yapmadık ama uyarılarımızı dinledi oyuncularımız. Kovalayacağız, uğraşacağız. Sadece bizim yaptıklarımız yetmiyor. Dışarıda kalan bazı arkadaşlarımızı da işin içine katarak bir Milli Takım yaratmak istiyoruz. Kayseri seyircisine de teşekkür ederiz. İşte Milli Takım bu. Şimdi hemen döneceğiz ve Romanya maçına hazırlanmaya başlayacağız. Romanya'yı nasıl yeneceğimize bakacağız. Böyle oynamaya devam edeceğiz. O maçın atmosferi başka olacak. Bizi yendikleri zaman işi kolaylıyor onlar da. Bükreş'teki dezavantajları avantaja çevireceğiz. Kaybedeceğimiz kadar kaybetmişiz. Kaybedeceğimiz bir şey yok. Olimpiyat sunumlarını izledim. Hasan Arat benim hemşehrim. Başbakanımız da orada. Olimpiyatı bize versinler. Herkese verdiler zaten."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor