Teo Napoli'ye, komisyonu TS'ye

Trabzon'dan kaçan ve 3.5 milyon Dolar'a Racing'e transfer olan Teofilo bu kez Napoli'ye gidiyor. Transfer gerçekleşirse Trabzonspor 1.4 milyon Euro alacak.Sabah Gazetesi, Trabzonspor'dan kaçan ve daha sonra Arjantin'in Racing takımına transfer olan Teofil

Teo Napoli'ye, komisyonu TS'ye

Trabzon'dan kaçan ve 3.5 milyon Dolar'a Racing'e transfer olan Teofilo bu kez Napoli'ye gidiyor. Transfer gerçekleşirse Trabzonspor 1.4 milyon Euro alacak.

Sabah Gazetesi, Trabzonspor'dan kaçan ve daha sonra Arjantin'in Racing takımına transfer olan Teofilo'nun, İtalya'ya gideceğini ve bunun Teofilo tarafından Kolombiya basınına yaptığı açıklamalarla doğrulandığını yazdı. Geçen sezon bordo-mavili takıma haber vermeden ev anahtarlarını bırakarak Trabzon'u terk eden golcü futbolcu, "Psikolojik sorunlarım var" diyerek Türkiye'ye bir daha gelmemişti.

Trabzon'un rest çekmesi üzerine pes eden ve kendine kulüp arayan Kolombiyalı futbolcu daha sonra Arjantin'in Racing takımına transfer olmuştu. Burada başarılı bir performans ortaya koyan Teofilo'yu şimdi İtalyan ekibi Napoli istiyor.

Trabzonspor Kulübü, Racing'e Teofilo'yu 3.5 milyon Dolar'a satmış ve başka bir takıma transferinden de yüzde 20 komisyon alma şartını sözleşmeye yazdırmıştı. Şimdi Napoli'nin istediği Teofilo için takımlar pazarlığa başladı.

Konuşulan rakam ise 7 milyon Euro. Napoli Teofilo'yu alırsa Trabzonspor da bu transferden 1.4 milyon Euro para alacak. Arjantin'de ligler sona ererken Trabzon transferin sonuçlanmasını 4 gözle bekliyor.

İTALYANLARIN GÖZÜ ONUN ÜSTÜNDE
İtalyan basını geçen sezon transfer olduğu Arjantin ekibi Racing Club'ta 16 maçta 11, bu sezon ise 12 maçta 5 gol atan Teofilo Gutierrez'i Napoli'nin yanı sıra Fiorentina'nın da istediğini yazdı.

El Heraldo Gazetesi'ne konuşan 26 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu iki kulübün peşinde olduğunu doğruladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler