Teo arkadaşını yumrukladı

Teofilo Gutierrez, transfer olduğu Arjantin'in Racing Club takımında yeni bir skandala imza attı.

Teo arkadaşını yumrukladı

Trabzonspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan Kolombiyalı futbolcu Teofilo Gutierrez, transfer olduğu Arjantin'in Racing Club takımında yeni bir skandala imza attı.

Racing Club'a transfer olduktan sonra, oynadığı futbolla göz dolduran ve kısa sürede Racing taraftarının yıldızı olmayı başaran Gutierrez, dün yapılan antrenman sırasında takım arkadaşıyla yumruk yumruğa kavga etti.

Racing'in son haftalarda Estudientes ve Lanus karşısında aldığı yenilgiler sonrası yaşadığı gerginlik, antrenman sırasında oyunculara yansıdı. Antrenman kendi seyrinde sakince devam ederken, Teofilo kaleci Mauro Dobler ile çarpıştı.

Dobler, Teofilo'nun kasten kendine tekme attığını düşünüp Kolombiyalı oyuncu ittirdi. Teofilo, kalecinin hareketlerine yumruklarla karşılık verince karşılıklı tekme ve yumruklaşma yaşandı. Racingli oyuncuların araya girmesiyle olay sakinleşirken, antrenman sonrasında da Teofilo'nun oldukça gergin olduğu gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor