Temsilcilerimizde son durum

 Arsin affettirecekArsinspor’da gözler hafta sonu konuk edecekleri Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçına çevrildi. İkinci yarıda yakaladığı çıkışla birlikte alt sıralardan biraz olsun uzaklaşan ancak geride bıraktığımız haftada Darıca Gençlerbirliği’ne m

Temsilcilerimizde son durum

 

Arsin affettirecek

Arsinspor’da gözler hafta sonu konuk edecekleri Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçına çevrildi. İkinci yarıda yakaladığı çıkışla birlikte alt sıralardan biraz olsun uzaklaşan ancak geride bıraktığımız haftada Darıca Gençlerbirliği’ne mağlup olarak taraftarlarını üzen Sarı-Siyahlılar Erzurum temsilcisiyle oynayacağı zorlu 90 dakikaya yeniden çıkış maçı olarak bakıyor.

HEP DAHA İYİYE

Takım olarak her geçen hafta iyiye giden bir performanslarının bulunduğunu söyleyen Arsinspor teknik direktörü Soner Boz, “Darıca Gençlerbirliği’ne mağlup olmamıza rağmen sporcularımın gösterdiği performanstan memnun kaldım. İyi oynadık. Kazanamadık. Bunlar futbolda olağan bir durum. Ancak önümüzdeki Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçını kazanıp taraftarımızı üç puan hediye edeceğiz” dedi.

Ofspor çıkış arıyor(2.sayfada)

Ofspor çıkış arıyor

İkinci yarıda oynadığı ilk 3 maçında 2 yenilgi ve 1 beraberlik alan Ofspor, gözünü bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı İskenderun Demir Çelikspor karşılaşmasına çevirdi. Ligde alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Bordo-Beyaz-Mavililer, bu kritik mücadeleye günde çift antrenman yaparak yoğun bir tempoda hazırlanıyor.

SIKINTILIYIZ

Ligde kötü gidişe ‘dur’ demek isteyen Ofspor, İskenderun Demir Çelikspor’u mağlup etmek için kenetlenirken, teknik direktör Tolgay Kerimoğlu, rakibimiz karşısında galip gelerek bir seri başlatmak istediklerini söyledi. Takım olarak sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini belirten Kerimoğlu, “Son 3 maçımızda oynadığımız oyunu sonuca yansıtamadık. Artık bundan sonra kazanmak istiyoruz. İnşallah İskenderun maçıyla çıkışa geçmek amacındayız. Tek hedefimiz galibiyet, bunun dışında bir sonuç düşünmüyoruz” dedi.

Trabzon Kanuni kendinden emin(3.sayfa)

Trabzon Kanuni kendinden emin

Trabzon Kanuni hafta sonu oynayacağı İskenderunspor 1967 maçı hazırlıklarını üç puan parolasıyla sürdürüyor. Alt sıralardan uzaklaşmak açısından son derece önemli bir müsabakaya çıkacak olan Mavi-Beyazlılar’da teknik direktör İlker Erdem, iç sahadaki başarılarına bir yenisini daha eklemek istediklerini ifade etti.

HEDEF ÜÇ PUAN

Kazanmak için mücadele edeceklerini belirten Erdem, “Deplasmanlarda bir şanssızlık yaşıyoruz. Bundan dolayı istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Ancak iç sahada takım olarak iyi bir hava yakaladık. Bu havayı İskenderunspor 1967 karşısında da devam ettirmek istiyoruz. Sahaya galibiyet için çıkacağız. Taraftarlarımızın vereceği güçle birlikte karşılaşmadan üç puanla ayrılacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor