Temmuz'da Genel Kurul yapılacak

     2011-2012 TFF Rize 1. Amatör Liginde şampiyon olduktan sonra Bölgesel Amatör Lig takımlarından Ardeşenspor ile yapılan baraj maçını 3-0 kazanarak 2012-2013 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele etme hakkını elde eden Çayelispor’da 1 Temmuz

Temmuz'da Genel Kurul yapılacak

 

 

 

 

 

2011-2012 TFF Rize 1. Amatör Liginde şampiyon olduktan sonra Bölgesel Amatör Lig takımlarından Ardeşenspor ile yapılan baraj maçını 3-0 kazanarak 2012-2013 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele etme hakkını elde eden Çayelispor’da 1 Temmuz 2012 Pazar günü olağan genel toplantısı yapılacak.

Çayeli Öğretmenevi Kültür Merkezinde Pazar günü Saat 14.00’da yapılacak olan kongre öncesi Çayelispor Başkanı Mustafa Baltacı iha muhabirine yaptığı açıklamada, “Amatör bir ruh ve profesyonel anlayışla yönetmeye çalıştığımız ilçemizin en önemli markalarında Çayelispor’umuzun gelecek umutla baktığı bu günlerde olağan kongreye gitmenin heyecanını yaşıyoruz. Bir çok kulübün yapmaya çalıştığı fakat başaramadığı sportif başarı ve tesisleşmeyi bir arada götürmenin gururunu yaşarken bu etkenliklerin Çayelispor hak ettiği ulaşmasında işimizi kolaylaştıracağına inanıyoruz. Takımımızın başarı çıtasını yükseltmede ön ayak olacağını düşündüğümüz bu kongrelimize görüşleriyle bize yol göstereceğine inandığımız Çayelispor’a gönül veren tüm hemşerilerimizi bekliyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler