‘Temiz Futbol’ eylemine katılımlar az oluyor

 Türk futbolunda başlayan özellikle Trabzonspor’un en çok mağdur olduğu şike sürecinde TFF’nin almış olduğu tutum ve karar karşısında sesiz kalmayacaklarını her platformda gündeme getiren ‘Temiz Futbol’ gönüllüleri her Cumartesi olduğu gibi bu cumarteside

‘Temiz Futbol’  eylemine katılımlar az oluyor

 

Türk futbolunda başlayan özellikle Trabzonspor’un en çok mağdur olduğu şike sürecinde TFF’nin almış olduğu tutum ve karar karşısında sesiz kalmayacaklarını her platformda gündeme getiren ‘Temiz Futbol’ gönüllüleri her Cumartesi olduğu gibi bu cumarteside başta Trabzon olmak üzere İzmir, İstanbul, Bursa ve yurt dışında çeşitli ülkelerin kentlerinde yapıldı.

Yapılan bu eylemlerin en üzücü bölümü ise Trabzonspor’un kalbi Trabzon’da her hafta yapılan gönüllü ‘Temiz Futbol’ eylemlerine katılımı az olması. Şike sürecinde vicdansızca kararlar alarak Trabzonspor’un hakkını yiyen TFF’nin bu tarafçı ve canavarca tutumuna karşı çok az sayıda katılım olması Bordo Mavili taraftarların haksızlık karşısında susuyor mu? Sorusunu akıllara getiriyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor