Temiz futbol eylemi Avrupa basınında

Trabzonspor taraftarlarının adaletin yerini bulması için 14 Şubat 2013 tarihinde İsviçre’nin Zürih kentinde düzenlediği Temiz Futbol Eylemini Almanya’nın en önemli gazetelerinden Süddeutsche Zeitung’da haber oldu.Thomas Kistner’in, “Uçakla Gelen İsyancıla

Temiz futbol eylemi Avrupa basınında

Trabzonspor taraftarlarının adaletin yerini bulması için 14 Şubat 2013 tarihinde İsviçre’nin Zürih kentinde düzenlediği Temiz Futbol Eylemini Almanya’nın en önemli gazetelerinden Süddeutsche Zeitung’da haber oldu.

Thomas Kistner’in, “Uçakla Gelen İsyancılar” başlıklı haberde, Fenerbahçe’nin 2010 – 2011 sezonunda Türkiye Ligi Şampiyonluğunu çok sayıda şike yaparak kazandığı ancak bu dava hakkında bugüne kadar hala bir yaptırım uygulanmadığı, şimdi ise uluslararası federasyonlar FIFA ve UEFA’nın durumu açıklamakta sıkıntı yaşadığından bahsedildi.

Aynı haberde, Trabzonspor taraftarlarının adalet için son olarak Zürih’te yaptığı Temiz Futbol eyleminin detaylarına yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor