Teknik heyetten önemli açıklamalar!

Trabzonspor yeni sezon öncesinde basının karşısına çıktı. Zorlu Grand Hotel'de düzenlenen basın toplantısına başta Mustafa Akçay olmak üzere tüm teknik heyet katıldı.Toplantıda teknik heyet söz almadan önce Trabzonspor tarihine yönelik belgesel yayınlanar

Teknik heyetten önemli açıklamalar!

Trabzonspor yeni sezon öncesinde basının karşısına çıktı. Zorlu Grand Hotel'de düzenlenen basın toplantısına başta Mustafa Akçay olmak üzere tüm teknik heyet katıldı.

Toplantıda teknik heyet söz almadan önce Trabzonspor tarihine yönelik belgesel yayınlanarak bir anlamda kulübün geçmişi anıldı.

Teknik heyetten Mustafa Akçay ilk olarak söz aldı. Akçay şöyle konuştu;
 
Mensubu olmaktan gurur duyduğum Trabzonspor'a hizmet edecek olmaktan dolayı çokmmutlyum. Trabzonspor'u nasıl daha ileriye götürecebileceğimizin hesabı içerisindeyiz.
 
Ünal Karaman : Trabzonspor'u yüceltmek adına kim ne yapabiliyorsa samimiyet içerisinde çalışacağız. Ortada bir değer varsa bu değeri korumak hepimizin görevi. Hepimizin nadide bir çiçek gibi kolladığı kulübümüz var. Bizim yüreğimiz tüm zorlukları kaldırmaya yeter. Ben her gün gazetelere bakıyorum onlarca transfer var gelenler gdenler. Şuanda bize ne gelen var ne giden bunu böyle bilelim. Hayali isimlerle kulübümüzü oyalamayalım.Eğer bir oyuncu alacaksak çağırırız aldık deriz tören yaparız. Bizim samimiyetimize güvenin , hata yapabilirz hepimiz sonuçta birer kuluz.
 
Hami Mandıralı: Biz Trabzonspor olarak büyük bir kulübüz. Basında bize yardımcıolursa siz dışarda biz içerde daha güzel şeyler yapabiliriz. Ünal hocamla birlikte olumsuz hiçbirşeyemüsaade etmeyeceğiz. Trabzonspor için ne yapabileceksek onun için uğraşacağız bunun için çalışacağız.
 
İlk açıklamaların ardından toplantıda soru cevap bölümüne geçildi.
 
JAJATRANSFERİ
 
Ünal Karaman.: Trabzopnspor transfer döneminde gerekenleri yapabilecek bir kulüp. Bu transfergerçekten çok fazla meşgul ediyor gündemi. Şimdi önümüzde TFF'nin vermiş olduğu karar var. Hayal üzerine konuşmaya gerek yok kadroya katabilmemiz iiçin en az 3 yabancı göndermeliyiz.
 
KADRO ŞİŞKİNLİĞİ
 
Akçay: Kadrodakioyuncu şişkinliğiyle olarak şuan da 29 futbolcumuz var. Arasında sakat olan var 4 kaleci var. Bazen çoğunluğun inandığı çözüm olmayabilir. Trabzonspor'un şuandaki strajeisi beklenenleri ve özlenenleri sunmayabilri ancak gerekeni yapabilecek gücü bvar. Evet görüntü olarak fazla ancak bunu enerjiye çevirebiliriz.
 
Kondisyoner Obenauer'in gidişi
Kondisyonerin ailevi sebepleri göstererek gitmesi kendi kaybıdır. Trabzonspor onun yerine uzaydan bile adam getirebilecek gücü vardır.

Ünal Karaman: Böyle büyük bir kulübün sorunu olmaması zaten anormal bir durumdur. Borçlar ödemeler v.s Emin olun Trabzonspor'un büyüklüğü kadar büyük bir sorumluluğumuz yok. Bizim maddi anlamda sorunlarımız var gibi gözüksede şuanda transfer için araştırmaları yapıyorz.Böyle bir durum olsa bu araştırmaları yapmayız. Kulübümüz zorlukları aşabilecek güçtedir. Hiçkimse Trabzonspor'u istediği gibi kullanmayacak elini kolunu sallayan giremeyecek. Trabzonsporluluk duruşunu herkes görecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor