Teknik heyette revizyon mu

 Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş ligin ikinci yarısında teknik heyette revizyon yapma hazırlığında olduğu iddia edildi.İzleme Komitesinde görev yapan Giray Bulak’ın istifasının ardından doğan boşluğu doldurmak isteyen teknik direktör Şenol Güne

Teknik heyette revizyon mu

 Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş ligin ikinci yarısında teknik heyette revizyon yapma hazırlığında olduğu iddia edildi.

İzleme Komitesinde görev yapan Giray Bulak’ın istifasının ardından doğan boşluğu doldurmak isteyen teknik direktör Şenol Güneş’in ligin ikinci yarısında  teknik heyette revizyon yapmaya hazırlandığı iddia edildi . Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş’in 18 Aralık 2012 de hafta içinde düzenlediği basın toplantısında konu ile ilgili olarak sorulan bir soruya cevap vermek istemesi ise revizyon sinyali olarak algılandı..

Güneş bir basın mensubunun ligin ikinci yarısında teknik heyetinizde bir değişiklik yapmayı düşünüyor musunuz  şeklindeki sorusuna “Bu soruya şimdi cevap vermek istemiyorum. Bu  konular sonra konuşulur, Konuda dağılmasın şeklinde cevap vermesi teknik heyette revizyon iddialarını da güçlendirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler