Teknik direktör, futbolcusunu dövdü!

Tepecikspor ile Ünyespor arasında oynanan karşılaşmada inanılmaz bir olay yaşandı. Futbolculuk kariyerinde Bursaspor ve Galatasaray'da da forma giyen Murat Sözkesen, oyuncusunu bitiş düdüğüyle birlikte tekme tokat dövdü.Tepecikspor ile Ünyespor arasında b

Teknik direktör, futbolcusunu dövdü!

Tepecikspor ile Ünyespor arasında oynanan karşılaşmada inanılmaz bir olay yaşandı. Futbolculuk kariyerinde Bursaspor ve Galatasaray'da da forma giyen Murat Sözkesen, oyuncusunu bitiş düdüğüyle birlikte tekme tokat dövdü.

Tepecikspor ile Ünyespor arasında bugün oynanan ve 0-0 berabere biten karşılaşmada inanılmaz bir olay yaşandı.
 
Karşılaşmanın son dakikalarında Ünyesporlu Emre Aktaş'ın yaptığı hataya sinirlenen teknik direktör Murat Sözkesen, maçın bitiş düdüğünden sonra kendini kaybetti
 
Ünyespor Teknik Direktörü bir anda saha içine doğru koşmaya başladı.
 
Herkes, Ünyespor'un hocası Murat Sözkesen'in hakeme doğru gittiğini sandı fakat Sözkesen kendi oyuncusuna giderek futbolcusunu tekme tokat dövmeye başladı.
 
Araya girenlerin ayırması ile olayın yatıştığı sanılsa da, soyunma odası koridorlarında da Sözkesen'in oyuncusuna yönelik saldırıları devam etti.
 
Karşılaşma sonrasında konuştuğumuz Tepecikspor Teknik Direktörü Armağan Turhan, "Sonucun bir önemi yok. Meslektaşım adına üzüldüm. Ben daha önce böyle bir olaya tanık olmadım. Ne olursa olsun hiçbir hoca oyuncusuna böyle davranmamalı" dedi.
 
Murat Sözkesen, futbolculuk döneminde Bursaspor ve Galatasaray formaları da giymişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor