Teknik adama yasal işlem yolda...

Spor Toto 2. Lig takımlarından Alanyaspor'da, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, kulüpleriyle sözleşmesi devam ederken, PTT 1. Lig takımlarından Orduspor ile anlaşan teknik direktör Erkan Sözeri hakkında yasal işlem başlatacaklarını söyledi. Çavuşoğlu, teknik

Teknik adama yasal işlem yolda...
Spor Toto 2. Lig takımlarından Alanyaspor'da, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, kulüpleriyle sözleşmesi devam ederken, PTT 1. Lig takımlarından Orduspor ile anlaşan teknik direktör Erkan Sözeri hakkında yasal işlem başlatacaklarını söyledi.
 
Çavuşoğlu, teknik direktör Erkan Sözeri'nin kulüple sözleşmesinin devam etmesine rağmen sözleşmesini tek taraflı fesh ederek, Orduspor Kulübü ile anlaştığını bildirdi.
 
Bu davranışı etik bulmadıklarını dile getiren Çavuşoğlu, "Kulübümüz ortaya çıkan haksız fesih nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde girişimlere başladı. Tazminat hakları için de adli mercilere gerekli başvurular yapılacak" dedi.
 
Teknik heyet ve futbolcu transferi için çalışmalara başladıklarını anlatan Çavuşoğlu, güçlü bir Alanyaspor hedeflediklerini, bu sezon PTT 1. lige çıkma mücadelesi vereceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler