Teknik adam imzayı attı

Spor Toto İkinci Lig takımlarından Giresunspor'un teknik direktörlüğüne Ahmet Ertem getirildi. Yeşil beyazlı ekibin tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, şehrin beklentisine cevap vermek için Ahmet Ertem'i iş b

Teknik adam imzayı attı
Spor Toto İkinci Lig takımlarından Giresunspor'un teknik direktörlüğüne Ahmet Ertem getirildi.
 
Yeşil beyazlı ekibin tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, şehrin beklentisine cevap vermek için Ahmet Ertem'i iş başına getirdiklerini söyledi.
 
İyi bir sezon geçireceklerine inandığını kaydeden Başkan Bozbağ, "Başarı için savaşmaya devam ediyoruz. Kendini kanıtlamış ve başarılı bir geçmişi olan Ahmet Ertem ile anlaşma sağladık. İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Şehrin beklentisine cevap verecek işlere imza atarız. İnsanlarımıza bir üst lige çıkmak heyecanını yaşatırız. İyi bir ekip kurarak lige gireceğiz" dedi. 
 
Ahmet Ertem de, yeni sezonun yeni bir heves olduğunu ifade etti, "Giresunspor bir sevda, bir idol. Bu idolün yaşaması ve layık olduğu yerlere gelmesi için bir yola girdik. Ben de başarısızlık diye bir kavram yok. Bu başarı için de herkese ihtiyaç var. Bunlar hedefimiz için itici güç olacak. İnanmış yüreklerin Giresunspor'u olarak kavga vereceğiz. Futbolda garanti yok ama bizim bir amacımız var. ya başaracağız ya başaracağız" diye konuştu. 
 
Ertem, genç ve heyecanlı bir takım oluşturmak için de transfer komitesi ile çalışmalara hemen başlayacaklarını da sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor