Tekke transferinde gizli gerçek!

Bir dönem Trabzonspor'da attığı gollerle adından sıkça söz ettiren, bordo-mavili takımdaki başarılı performansı sonrasında Rusya'nın Zenit takımına transfer olan Fatih Tekke o günler hakkında konuştu.Futbol yaşantısına nokta koyan Fatih Tekke, TRT Spor'da

Tekke transferinde  gizli gerçek!

Bir dönem Trabzonspor'da attığı gollerle adından sıkça söz ettiren, bordo-mavili takımdaki başarılı performansı sonrasında Rusya'nın Zenit takımına transfer olan Fatih Tekke o günler hakkında konuştu.

Futbol yaşantısına nokta koyan Fatih Tekke, TRT Spor'da yayınlanan 'Futbol Eğlence' adlı programda Zenit'e transferi hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

TEKKE: "6 AY SÜRE İSTEDİM"

Ruya Ligi'nde oynamanın aklında hiçbir zaman olmadığını söyleyen Fatih Tekke, "Zenit'in benim hiç bilmediğim düşünmediğim, aslında kimsenin bilmediği bir takımdı. Beni İngiltere, İspanya gibi liglerde bekleyenler için hayal kırıklığıydı belki de. O dönemde benim için tek yol Trabzonspor'dan ayrılmaktı, başka şık yoktu önümde. Bende bunun için bana en az 6 aylık bir sürenin bana verilmesini istedim, yaşadığımız olumsuz hadiselerden sonra kafamı toparlamak için" dedi.

"ÖDENEN PARA ÇOK YÜKSEKTİ"

Resmi olarak 10 milyon euroya transfer eolduğunu ancak Trabzonspor'a 7,5 milyon euro ödendiğini söyleyen Tekke, "Transferin gerçekleşmesinde ki en büyük etken maddi olarak o dönemde resmi olarak benim bildiğim 10 milyon Euro gibi bir ücret karşılığında transfer olduğumdu. Fakat Trabzonspor'a ödenen paranın ise 7,5 milyon Euro olması lazım o dönemde. Çok yüksek bir paraydı. Kulübüme bu parayı kazandırmak benim için önemliydi. Tabi ki gönlüm asla Trabzon'dan ayrılıp gitmekten yana değildi, geçmişte bir çok kez fırsatım olmasına rağmen. Bu tekliften çok daha büyük teklifler geldiğinde düşünmedim bunu. Başımızdan geçen sıkıntıdan dolayı böyle bir karar almak zorunda kaldık" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor