| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 21 Aralık 2009 11:05

'Tekke ikinci yarıda biz de'

Zenit'in 2010 Ağustos'ta sözleşmesi bitecek Fatih Tekke'ye gereken kolaylığı sağlayacağını düşünen Şener, “Biz zaten anlaştık. Bundan sonra da bir sorun olacağını sanmam. Fatih Tekke'nin ikinci yarıda bizimle birlikte olacağını düşünüyorum” dedi. Yeni hoc

Zenit'in 2010 Ağustos'ta sözleşmesi bitecek Fatih Tekke'ye gereken kolaylığı sağlayacağını düşünen Şener, “Biz zaten anlaştık. Bundan sonra da bir sorun olacağını sanmam. Fatih Tekke'nin ikinci yarıda bizimle birlikte olacağını düşünüyorum” dedi.

Yeni hocasını belirleyen Rus temsilcisinin, sözleşmesi bitecek oyuncularıyla masaya oturacağı ve son kararı vereceği dile getirildi.

Fatih Tekke için Zenit'in uygun bir bonservis ücreti belirleyip, Rusya'da kalmak istemeyen oyuncusunun talebine uyması bekleniyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!