Tekelioğlu TÜFAD’a aday

Mayıs ayında yapılacak TÜFAD seçimlerinde Tekelioğlu ile mevcut başkan Balaban yarışacak.Türkiye Futbol antrenörleri Derneği Trabzon şubesinin Mayıs ayı içersinde yapılacak seçimlerinde mevcut Başkan Nurettin Balaban’dan sonra Hayri Tekelioğlu’da adaylığı

Tekelioğlu TÜFAD’a aday

Mayıs ayında yapılacak TÜFAD seçimlerinde Tekelioğlu ile mevcut başkan Balaban yarışacak.

Türkiye Futbol antrenörleri Derneği Trabzon şubesinin Mayıs ayı içersinde yapılacak seçimlerinde mevcut Başkan Nurettin Balaban’dan sonra Hayri Tekelioğlu’da adaylığını açıkladı.

Daha önce TÜFAD Trabzon şubesinde başarıyla çeşitli görevlerde bulunan Antrenör Hayri Tekelioğlu tabandangelen yoğun talep nedeniyle bu gün yazılı bir açaklama yaparak adaylığını duyurdu

İŞTE TEKELİOĞLU’NUN BASIN BİLDİRİSİ                   

Türk futbolunda önemli bir yere sahip olan ilimizde antrenör faktörü nünde vazgeçilmez bir unsur olduğunu tüm spor camiası bildiği kadar kamuoyu da taktir etmektedir.

Birçok sporcunun yetişmesinde, gerek ülkede gerekse de dünyada en büyük katkısı bulunan antrenörün,   içinde bulunduğu koşullar herkes bilinmekte ve üzüntü ile karşılanmaktadır. Kendini uzun yıllar bu mesleğe adamış bir antrenör olarak “meslektaşlarıma nasıl daha fazla katkı sağlayabilirim” düşüncesinden yola çıkarak bazı girişimler içerisinde bulundum.

Trabzon da görev yapan birçok meslektaşımın olağanüstü desteği karşısında heyecanım bir o kadar daha arttı. Yaptığım görüşmeler ve istişareler sonrasında, Trabzon antrenörünün daha iyi yerlere gelebileceğinin iyi bir ekip ile çıtanın çok daha fazla yükselebileceği görüşüne vardım. Antrenörün en önemli sendikası konumundaki derneğimizin üyelerinin daha müreffeh seviyeye ulaşması için çok önemli projelerimiz olduğunu bunu da göreve gelerek icra edebileceğimiz görüşünden hareketle Mayıs 2012’de yapılacak olan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi’nin olağan genel kurulunda dernek başkanlığına adaylığımı açıklamış bulunuyorum.

Seçim çalışmaları sürecinde etik değerlere bağlı kalarak büyük bir hassasiyet içerisinde sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışacağız. Bu sürecin Trabzon antrenörlerini bölmeden, yaralamadan daha da önemlisi çatıştırmadan seviyeli bir düzeyde geçmesini temenni ediyorum. Tüm kamuoyuna saygılar sunuyorum. (15.02.2012)

 

                                                                                     HAYRİ TEKELİOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler