'Tek pişmanlığım TS'den ayrılmak'

Dün gece ulusal bir kanalda yayınlanan Spor Gecesi programına telefonla bağlanan Gökhan, açıklamalarda bulundu.Kayserispor'dan ayrılış sürecini anlatan Gökhan Ünal Trabzonspor'dan ayrılmakla büyük hata yaptığını söyledi  Gökhan Kayseride yaşadığı sürevcin

'Tek pişmanlığım TS'den ayrılmak'

Dün gece ulusal bir kanalda yayınlanan Spor Gecesi programına telefonla bağlanan Gökhan, açıklamalarda bulundu.Kayserispor'dan ayrılış sürecini anlatan Gökhan Ünal Trabzonspor'dan ayrılmakla büyük hata yaptığını söyledi

 

 Gökhan Kayseride yaşadığı sürevcin bir anda bu aşamaya  nasıl geldiğini anlamadığını belirterek" "Niye böyle olduğunu ben de bilmiyorum, buraya isteyerek gelmiştim. Sezonu iyi geçirdiğimi düşünüyorum, 7 gol atmıştım. Sonrasında ne oldu bilmiyorum, şartlar değişti. Karşılıklı olarak feshetme kararı aldık. Her iki taraf için de hayırlı olsun" diye konuştu.

  "MENAJERİM RUSYA İLE GÖRÜŞÜYOR"

 

 

Transfer döneminin sona ermesiyle ilgili konuşan Gökhan, kısa bir dönem için yurt dışında futbol oynayabileceğinin sinyalini verirken "Menajerim yurt dışında görüşmelere başladı, Rusya ile görüşüyoruz. Şartlar oluşursa gideceğim. Fenerbahçe'den kiralık geldiğim için önce Fenerbahçe ile konuşacağız. Sezonu ya antrenmanla kapatacağım ya da yurt dışına gideceğim" ifadelerini kullandı.

 

''GÜNEŞ'LE ÇALIŞMAYI ÇOK İSTERDİM''

 

 

  Trabzonspor'daki ilk sezonunda 15 gol - 14 asistle oynayan Gökhan Ünal, Bordo-mavili takımdan ayrılmasının yanlış olduğunu dile getirirken, "Şenol Hoca'yla çalışsaydım daha farklı olabilirdi. Şartlar oluşmadı. Fenerbahçe'de de istediğim ortamı bulamadım, Daum ile anlaşamadık. Oradaki oyunumu bir türlü yansıtamadım" dedi.

 

  Fenerbahçe'ye transferinde Aykut Kocaman'ın kendisini çok istediğini söyleyen golcü oyuncu, tek pişmanlığının o dönem Trabzonspor'dan ayrılmak olduğunu söyledi.

 

 Burak Yılmaz'ın gol atmasının kendisini de mutlu ettiğini belirten Gökhan Ünal, Burak'ın gollerine devam etmesi halinde 39 golle Türkiye rekoru geçeceğini inandığını söylerken, geçmemesi halinde de bunu sorun etmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler