Tek eksik Yattara

 Ligde 4. hafta Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Mersin İdman Yurdu'nda yapılan çalışmaya hasta olan Yattara katılmadı.Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, hafta sonu deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçı hazırlıkları yoğun bir tempoda

Tek eksik Yattara

 

Ligde 4. hafta Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Mersin İdman Yurdu'nda yapılan çalışmaya hasta olan Yattara katılmadı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, hafta sonu deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçı hazırlıkları yoğun bir tempoda sürüyor.

Teknik direktör Nurullah Sağlam yönetiminde Macit Özcan Spor Kompleksi'nde devam eden çalışmalara, gribal enfeksiyon rahatsızlığı bulunan Yattara'nın dışında tüm futbolcular katıldı. 

Fenerbahçe için özel bir tedbir almayı düşünmediklerini belirten Sağlam, "Şu ana kadar hiçbir takım için özel bir tedbir almadık. Fenerbahçe için de böyle bir şey düşünmedik. Ancak, takım olarak ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Fenerbahçe, gerçekten iyi oyunculardan kurulu bir ekip.

Onlar da özellikle yukarılarda kalabilmek adına mutlak galibiyet düşüncesi ile sahaya çıkacaklar. Özellikle biz de o gün hanımefendilerden oluşan bir topluluk önüne çıkacağız. Biz hanımefendilere güzel bir futbol ziyafeti çekmeye çalışacağız" dedi. 

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman ile Brezilyalı oyuncu Alex arasında yaşanan huzursuzluğun kendileri için bir avantaj olup olmayacağı yönünde iletilen bir soruya Sağlam, "Bunu kendi adımıza bir avantaj olarak tabi ki görmüyoruz. İnsan istiyor ki, böyle sorunlar hiç yaşanmasın. Özellikle antrenör ve oyuncu arasında. Ama dediğim gibi bu bizim için bir avantaj değil. 

Fenerbahçe'deki en sondaki adam, bizim en çok istediğimiz adamlardan biri olabiliyor ara ara. Şu anda hiç 18'e giremeyen bazı oyunculara bile talip olduk, ama kadromuza katamadık bile.

Dolayısıyla Fenerbahçe'de kim oynarsa oynasın o gün sahaya çıktığında, iyi olduğunda belki de bir maç kurtarabilecek kadar iyi adamlar" diye yanıtladı.. Rakiplere göre ufak tefek değişiklikler olabileceğini ifade eden Sağlam, sözlerini şöyle tamamladı: "Biz şimdiye kadar herhangi bir ekip için herhangi bir tedbir almadık.

Dolayısıyla da başka takımlarla oynarken ne düşünüyorsak Fenerbahçe ile oynarken de onu düşüneceğiz." Pazar günü İstanbul'da Fenerbahçe ile zorlu bir sınava çıcakacak olan Mersin İdmanyurdu'nda, Yattara'nın gribal bir enfeksiyonun devam ettiği, onun dışında Ömer Aysan ve Mustafa Sarp'ın da küçük rahatsızlıkları bulunduğu öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor