Tecrübelilere özel görev!

 Bu oyunculardan saha içerisinde gördükleri her türlü aksaklığa müdahale etmelerini isteyen Mustafa Akçay, bu arada Malouda’dan Adrian ile birlikte hücum organizasyonlarını yönlendirmesini, Zokora’dan ise savunmayı organize etmesini istedi.Avrupa tecrübes

Tecrübelilere özel görev!

 Bu oyunculardan saha içerisinde gördükleri her türlü aksaklığa müdahale etmelerini isteyen Mustafa Akçay, bu arada Malouda’dan Adrian ile birlikte hücum organizasyonlarını yönlendirmesini, Zokora’dan ise savunmayı organize etmesini istedi.

Avrupa tecrübesi yüksek olan Bosingwa ise önünde oynayacak olan Yusuf’u desteklemek ve ona moral vermekle görevlendirildi.  Bosingwa, Yusuf’tan övgüyle bahsederek, "Gerçekten çok özel bir yetenek. Süratinin yanı sıra çok teknik bir futbolcu. Kendisini geliştirmeye çalışırsa onu çok iyi yerlerde görebiliriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor