TBMM Kupası Sencer Horasan'ın

Özel Unvan Türkiye Şampiyonası Engel Atlama Binicilik Yarışmaları'nda TBMM Kupası'nı “Quick De Stehermelle” isimli atıyla Sencer Horasan kazandı.Türkiye Binicilik Federasyonu (TBF) ile Başkent Binicilik Kulübü tarafından, kulübün Gölbaşı'ndaki tesislerind

TBMM Kupası Sencer Horasan'ın

Özel Unvan Türkiye Şampiyonası Engel Atlama Binicilik Yarışmaları'nda TBMM Kupası'nı “Quick De Stehermelle” isimli atıyla Sencer Horasan kazandı.

Türkiye Binicilik Federasyonu (TBF) ile Başkent Binicilik Kulübü tarafından, kulübün Gölbaşı'ndaki tesislerinde düzenlenen organizasyon TBMM Kupası ile son buldu.
 
Yarışmalara Samandıra Atlı Spor Kulübü'nden katılan Sencer Horasan, “Quick De Stehermelle” isimli atıyla birinci gelerek TBMM Kupası'nın sahibi oldu. İstanbul Atlı Spor Kulübü'nden Hüsnü Dinç “Chiara” isimli atıyla ikinci, Bursa Atlı Spor Kulübü'nden Hasan Şentürk ise “Unicum's Jumpy” isimli atıyla üçüncülüğü elde etti.
 
TBMM Kupası'nda dereceye girenlere kupa ve ödüllerini, TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Durdular takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler