Tarihi toplantı da o da olacak!

Türkiye Futbol Federasyonu içine düştüğü çıkmazı futbol camiasının bir araya geleceği 26 Ocak'taki olağanüstü genel kurulda çözmeye çalışacak. Üyelerin katılarak fikirlerini bildireceği ve 58. Maddeyle ilgili görüş alışverişinin de yapılacağı genel kurula

Tarihi toplantı da o da olacak!

Türkiye Futbol Federasyonu içine düştüğü çıkmazı futbol camiasının bir araya geleceği 26 Ocak'taki olağanüstü genel kurulda çözmeye çalışacak. Üyelerin katılarak fikirlerini bildireceği ve 58. Maddeyle ilgili görüş alışverişinin de yapılacağı genel kurula, birçok önemli isim katılacak. 

Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy ise bu isimler arasında en dikkat çekici olanı. Ulusoy başkanlığı bıraktığı 2008 yılından bu yana ilk kez toplantıya katılacak. Ulusoy'un kurulda konuşma yapıp yapmayacağı ise merak konusu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor