"Tarihe not düşmek istiyoruz"

Trabzonspor Kulübü başkan adaylarından Muharrem Usta, ekip olarak tarihe not düşmek istediklerini söyledi. İnsanların Trabzonspor markasıyla hayata tutunduğunu belirten Usta, maziye yeni başarılar eklemek istediklerini ifade etti.Trabzonspor başkan adayı

"Tarihe not düşmek istiyoruz"

Trabzonspor Kulübü başkan adaylarından Muharrem Usta, ekip olarak tarihe not düşmek istediklerini söyledi. İnsanların Trabzonspor markasıyla hayata tutunduğunu belirten Usta, maziye yeni başarılar eklemek istediklerini ifade etti.

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, göreve gelen her yönetimin iyi işler yapmak için çalıştığını belirterek, “Trabzonspor büyük bir marka olduğu için çoğu insan onunla hayata tutunuyor. Moral ve motivasyon olarak günü iyi veya kötü başlıyor. Göreve gelen her yönetim en iyi işi yapmaya çalışıyor ve en iyi işi çıkartmaya çalışıyor. Bazen başarılı olabiliyor. Bazen de olmuyor. Hiç beklenmedik oranda sorunlar yaşanabiliyor. Bu sene de Trabzonspor her açıdan epey bir sıkıntı yaşadı” ifadesini kullandı.

“TARİHE İMZA ATALIM İSTİYORUZ”

“Trabzonspor’un bir mazisi var” diyen Usta, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu mazide belirli bölümler de çok başarılı, biz de yönetimimizle birlikte bu tarihe çok başaralı olabilecek şekilde imza atalım istiyoruz. İnsanların kendi amaçları ve hedefleri dışında toplum adına da bir yerlere imza atıp başarılı olmaktır. Bir eser ortaya çıkarması lazım, bir mühre basması lazım. Bazen birey bunu kendisi yapar bazen de bir grupla yapar. Biz ekip olarak yönetim kurulu olarak tarihe not düşe bilmeliyiz. Dünyada başarı sınırları aştığında bir şey ifade ediyor. Trabzonspor, Türkiye’de bunları yaptı dendiğinde ben arkadaşlarıma diyorum ki. Bunları unutalım. Yaptığımız iş dünyada bir şey ifade ediyor mu etmiyor mu? Artık ona bakmamız lazım. Yaptığımız iş Türkiye’de bir değeri olmalı ama sınır ötesinde de bir anlam ifade ediyor olması lazım. Futbol Avrupa’da önemli bir bölge bizde bu bölgede başaralı olmak zorundayız”

“KAVGACI OLMAYACAĞIZ”

Usta, seçim zamanları rekabetten kaynaklanan nedenlerle aykırı davranışlar ve aykırı sözler körüklenebileceğini belirterek, “Bundan medet de umulur. Tabi biz mümkün olduğu kadar bunu yapmamaya çalışacağız. Bir seviye tutturulması gerekiyor. Önemli olan kim seçiliyorsa, onların yönetime geldikten sonra ne yapacağıdır. En geniş kapsamda kulübe sahip çıkacak bir iş birliği oluşturmaktır. Onun da yolu başarıdan geçiyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor