Tarihe geçti, sessizce geri döndü

 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdiği müthiş performansla Türkiye'nin gururu olan FİFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır yurda döndü. Çakır'ın muhtemel bir karşılama töreninin önüne geçmek için Türkiye'ye dönüş vakti ile ilgili ailesine dahi haber verme

Tarihe geçti, sessizce geri döndü

 

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdiği müthiş performansla Türkiye'nin gururu olan FİFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır yurda döndü. Çakır'ın muhtemel bir karşılama töreninin önüne geçmek için Türkiye'ye dönüş vakti ile ilgili ailesine dahi haber vermemesi ve sessiz sedasız yurda dönmesi dikkat çekti. Sabah saatlerinde yardımcısı Bahattin Duran ile birlikte İstanbul'a inen Çakır evine geçti.


ÇAKIR PERŞEMBE GÜNÜ BASININ KARŞISINA ÇIKACAK

 

İlk kez Avrupa Futbol Şampiyona'sında düdük çalan yarı finalin ardından finalde de 4. Hakem olarak görev yapan Cüneyt Çakır için Perşembe günü TFF nezdinde bir kutlama töreni yapılacak. Törene Çakır'ın yanı sıra yardımcıları da katılacak. Türkiye'nin gururu olan Cüneyt Çakır ve ekibine TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve MHK Başkanı Zekeriya Alp eşlik edecek. Çakır bu toplantıda basın mensuplarının sorularını cevaplandıracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor