Tarih yazmaya az kaldı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’da dün sahasında Bandırmaspor'u 1-0 yenerek 55 puanla liderlik koltuğuna oturmanın mutluluğu yaşanıyor. Bordo-Mavili takımın Teknik Direktörü Mustafa Ak

Tarih yazmaya az kaldı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’da dün sahasında Bandırmaspor'u 1-0 yenerek 55 puanla liderlik koltuğuna oturmanın mutluluğu yaşanıyor.

 

Bordo-Mavili takımın Teknik Direktörü Mustafa Akçay, stresi bol ve kazanmaları gereken müsabakayı galip tamamladıkları için çok sevinçli olduklarını belirterek, ''Olası ters bir sonuçta, ligi lider tamamlama sansımızı zora sokabilirdi.

 

Bu stres, ister istemez futbolculara negatif olarak yansıyabiliyor. Bandırmaspor maçında sabırlı olmaya çalıştık ve sakin şekilde bol pas yaparak, bu düşüncemizi ortaya koymayı başardık. Bazen çok basit pas hataları yapmamıza rağmen müsabakayı galip tamamladık'' dedi.

 

Bu galibiyetle her şeyin bitmediğini, önlerinde oynanacak üç maç daha olduğuna değinen Teknik Patron Akçay, “Bu galibiyet, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden futbolcumuz Habib Şen’e armağan ediyoruz.

 

Oyuncularımı galip geldiğimiz için tebrik ediyorum. Bizi Bandırmaspor maçında yalnız bırakmayarak 90 dakika destek veren taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Bandırmaspor’u yenerek liderlik kodluğuna oturduklarını ancak önlerinde son derece önemli üç karşılaşma olduğunu hatırlatan Akçay, “Bu hafta deplasmanda Eyüpspor’a konuk olacağız.  Rakibimiz ligin orta sıralarında yer alıyor.

 

Bu nedenle bizden puan almak için ellerinden geleni yapacaklar fakat biz buna izin vermeyeceğiz. Eyüpspor’u evinde mağlup ederek hem 22 haftadır yenilmezlik unvanımızı hem de liderliğimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor