Taraftarların kavgasında kan aktı

Spor Toto Süper Final'de Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak olan maç öncesi Gaziantep'te iki takımın taraftarları birbirine girdi. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada biri ağır şekilde olmak üzere 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, bu a

Taraftarların kavgasında kan aktı

Spor Toto Süper Final'de Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak olan maç öncesi Gaziantep'te iki takımın taraftarları birbirine girdi. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada biri ağır şekilde olmak üzere 2 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, bu akşam saat 19.00'da İstanbul'da oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray maçı öncesi toplanan iki takımın taraftarı, İncilipınar Mahallesi Nişantaşı Sokak'ta karşı karşıya geldi. İki grup arasında başlayan tartışma, daha sonra kavgaya dönüştü.

 

Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada, Beşiktaşlı bir taraftar bıçaklanması sonucu, bir diğer Beşiktaşlı taraftar ise başına aldığı darbe sonucu yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bıçakla yaralanan şahsın hayati tehlikesi olduğu bildirildi.

 

Bu sırada, bazı taraftarlar, olay yerinde görüntü olmaya çalışan basın mensuplarına saldırdı. Polis ekipleri, kalabalığı dağıtmak için olay yerine takviye ekip istedi. Polis iki grup arasında yeni bir kavganın çıkmaması için geniş güvenlik önlemi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler