Taraftarlara destek çağrısı..

Spor Toto 2'inci Lig Kırmızı Grubta mücadele eden ve aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Giresunspor, Atatürk Stadı'nda İstanbul Güngören'i konuk edecek.Kümede kalabilme umutlarını ilerleyen haftalara taşıyabilmesi için şiddetl

Taraftarlara destek çağrısı..

Spor Toto 2'inci Lig Kırmızı Grubta mücadele eden ve aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Giresunspor, Atatürk Stadı'nda İstanbul Güngören'i konuk edecek.

Kümede kalabilme umutlarını ilerleyen haftalara taşıyabilmesi için şiddetle 3 puana ihtiyacı olan Giresunspor'da tek hedef Güngörenspor'u yenerek umut tazelemek. 
 
Yeşil beyazlılar bugün yaptığı hafif tempolu antrenmanın ardından maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Giresunspor'da Süleyman Varlık ile Veysel Kılıç sarı kart cezası, Necati ise sakatlığı nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacak. Bir süredir tedavi gören Sedat'ın durumu ise maç günü belli olacak. 
 
BAŞKAN BOZBAĞ EKİBİNE GÜVENİYOR 
 
Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Güngörenspor müsabakasından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi. Futbolcuların, teknik heyetin ayrılmaması yönündeki isteklerini yerine getirdikten sonra beklentilerin daha da arttığına dikkat çeken Bozbağ, "Güngörenspor karşılaşmasına 3 puan için çıkacağız. Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Futbolcularımızın da yeşil beyazlı renklere gönül veren insanları mahcup etmeyeceklerine inanıyorum" diye konuştu. 
 
TARAFTARLARA ÇAĞRI 
 
Bozbağ, ligde son sıralardan kurtulmak için rakipleriyle oynayacakları kritik 90 dakika için taraftarlardan da destek istedi, "Bu yola beraber girdik. Amacımız Giresunspor'u ligde tutmak. Bunun için uğraş veriyoruz. Taraftarlarımızdan yarınki müsabakada tribünleri doldurmalarını ve Giresunspor'u desteklemelerini istiyorum" dedi. 
 
Bu arada Ankara bölgesi hakemlerinden Özer Özden yöneteceği müsabakaya yeşil beyazlıların şu kadroyla çıkması bekleniyor: 
 
Recep- Berkan, Muhsin, Gökhan (Yasin), Hüsamettin, Aydın Kuzu, Sefa, Ramazan, Cihan, Ergün, Uğur 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler