Taraftarın tutkusu bizi...

Chelsea’de yönetimle yaşadığı problemler sebebiyle uzun sayılabilecek bir süre müsabakalara çıkmamasına rağmen hazır görüntüsüyle dikkat çeken yıldız futbolcu, Bordo-Mavili taraftarları övdü.“Buranın futbola çok yatkın, futbolla yaşayan bir yer olduğunu b

Taraftarın tutkusu bizi...

Chelsea’de yönetimle yaşadığı problemler sebebiyle uzun sayılabilecek bir süre müsabakalara çıkmamasına rağmen hazır görüntüsüyle dikkat çeken yıldız futbolcu, Bordo-Mavili taraftarları övdü.

“Buranın futbola çok yatkın, futbolla yaşayan bir yer olduğunu biliyordum ama Minsk maçında daha da iyi anladım” diyen Malouda, “Buraya zaten dinlenmeye, tatil yapmaya gelmemiştim ama taraftarın tutkusu sizi daha da itiyor. Burada futbol oynamak, iyi oynamak, taraftara saygı duymak zorundasınız. Bizlere gösterilen ilgi tek kelimeyle mükemmel. Bir an önce kendi işimi yaparak karşılık vermek istiyorum” mesajlarını gönderdi. Malouda, Trabzon’un Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı hak ettiğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler