Taraftarıda artık Aziz'i istemiyor

Futbolda şike soruşturması ile gündeme oturan ve türk futbolunun erimesinin baş mimarlarından olan Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ı artık taraftarlarıda istemiyor.Türk futbolunu kaosa sokan ve Türkiye futbolunu bitme noktasına getiren Aziz Yıldır

Taraftarıda artık Aziz'i istemiyor

Futbolda şike soruşturması ile gündeme oturan ve türk futbolunun erimesinin baş mimarlarından olan Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ı artık taraftarlarıda istemiyor.

Türk futbolunu kaosa sokan ve Türkiye futbolunu bitme noktasına getiren Aziz Yıldırım'ın Alex'in gönderilmesinin ardından taraftarlarından büyük tepki alması "etme bulma dünyası" deyimini bir kez daha gözler önüne seriyor.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda, deplasmanda B.Mönchengladbach ile karşılaşacak Fenerbahçe, Almanya’da protestolarla karşılandı.

Düsseldorf'ta havalimanında takımı karşılayan Fenerbahçe taraftarları, Başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ı istifaya davet etti. “Aykut Kocaman istifa” diye bağıran taraftarlar, Alex'e de destek verdi.

Yaklaşık 200 kişilik taraftar grubu, Aziz Yıldırım hakkında ise "Stat ve Samandıra için sana çok teşekkür ederiz, bu taraftar artık seni istemiyor Aziz" diye tezahürat yaptı. Sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüsün çevresini saran taraftarlar, otobüsü yumrukladı. Takım otobüsü güçlükle havalimanından ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler