Taraftardan Jaja baskısı!

Trabzonspor taraftarlarının yönetime geri alınması için yoğun baskı yaptığı Brezilyalı Jaja’nın transferinin ancak bordo mavili takımda yabancı kontenjanının azalmasından sonra mümkün olabileceği bildirildi.KİRALAMA YOLUYLATrabzonspor’da oynadığı 2010-201

Taraftardan  Jaja baskısı!

Trabzonspor taraftarlarının yönetime geri alınması için yoğun baskı yaptığı Brezilyalı Jaja’nın transferinin ancak bordo mavili takımda yabancı kontenjanının azalmasından sonra mümkün olabileceği bildirildi.

KİRALAMA YOLUYLA

Trabzonspor’da oynadığı 2010-2011 sezonunda oldukça başarılı bir görüntü ortaya koymasına karşın saha dışındaki hayatıyla sık sık eleştirilen Brezilyalı futbolcu Jaja, geri dönmek istiyor. Bordo mavili taraftarlar da Jaja'nın alınmasını istiyorlar. Metalist Kharkiv takımı ile sözleşmesinin devam etmesi, bordo mavili kulübün de yabancı sayısının fazlalığı nedeniyle yönetimin kontenjanın boşalması durumunda Jaja'yı kiralama formülüyle kadrosuna katabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler