"Taraftara sevinç yaşatacağız"

 Türkiye Basketbol 2.Lig’inde mücadele eden Trabzonspor, cumartesi günü 19 Mayıs spor salonunda Fibrobeton İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde El Amin fırtınası estiren ancak son haftalarda bir türlü istediği sonuçları alamayan Bordo-Mavililer F

"Taraftara sevinç yaşatacağız"

 

Türkiye Basketbol 2.Lig’inde mücadele eden Trabzonspor, cumartesi günü 19 Mayıs spor salonunda Fibrobeton İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.
 
Ligde El Amin fırtınası estiren ancak son haftalarda bir türlü istediği sonuçları alamayan Bordo-Mavililer Fibrobeton İstanbulspor karşılaşmasına galibiyet parolasıyla çıkacak. Antrenör Hasan Özmeriç nezaretinde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor Basketbol takımı ligde 7.sırada yer alıyor. Son maçında Maçkolik Uşak Üniversitesi’ne mağlup olan Bordo-Mavililer, oynayacağı bu karşılaşmaya kazanmak için çıkacak.
 
Tüm taraftarını salona bekleyen Trabzonspor Basketbol takımı camiaya galibiyet armağan edecek. Kaybedilen Maçkolik Uşak Üniversitesi maçını unutup unutturmak istediklerini ifade eden antrenör Hasan Özmeriç “Bu hafta sonu oynayacak olduğumuz maça çok önem veriyoruz. Kendi salonumuzda galibiyet elde edip taraftarımızla bu sevinci yaşamalıyız. Son haftalarda beklenmedik bir düşüş yaşadık. Bu düşüşü yeniden yukarılara taşımamız gerekiyor” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor