Taraftara küfür ettim, çünkü...!

Fenerbahçe'nin milli file bekçisi Volkan Demirel, Hırvatistan maçında tribünlerle yaşadığı olayın nedenini açıkladı.“Önce eşimle ilgili bir pankart gördüm. Sonra ısınırken ismiyle karıma küfür ettiler. Devam ettim ama bir noktada kimyam bozuldu. Verdiğim

Taraftara küfür ettim, çünkü...!

Fenerbahçe'nin milli file bekçisi Volkan Demirel, Hırvatistan maçında tribünlerle yaşadığı olayın nedenini açıkladı.

“Önce eşimle ilgili bir pankart gördüm. Sonra ısınırken ismiyle karıma küfür ettiler. Devam ettim ama bir noktada kimyam bozuldu. Verdiğim karşılık en baştaki hareketlereydi.”

A Milli Takım’ın TT Arena’da Hırvatistan’a 3-0 yenildiği maçta tribünlerle küfürleşmeye kadar varan gerginlik yaşayan Volkan Demirel’in aşırı tepki vermesinin nedeni ortaya çıktı: Eşi Zeynep hanıma edilen küfürler.

“Anasını .... çocukları” diye küfür ettiği ekranlara yansıyan Volkan Arena’da yaşananları Milli Takım’dan dönüşte Samandıra’da şu sözlerle takım arkadaşlarıyla paylaştı: Daha sahaya ilk çıktığımda eşimin adının yazıldığı bir pankart gördüm. Sonrasında ısınırken karımın adını kullanarak tribünden küfür etmeye başladılar. Böyle şeyler çok ağrıma gidiyor.

Bunları duyunca tüm kimyam bozuldu. Profesyonelliğin gereği maça devam ettim ama orada tribün sahaya çok yakın. Galatasaraylılar sürekli benimle uğraşma halindeydi.

Bir noktaya kadar dayandım ama sonra sigortam attı. Ben de karşılık falan verdim ama o tepkinin sebebi aslında maçın başındaki hareketlerdi. Maçlarda küfür bilmediğimiz bir şey değil. Ama insan karısıyla ilgili duyunca kontrolünü kaybedebiliyor.”

ARENA'DA NE OLMUŞTU
Hırvatistan'ın attığı 3. golün ardından Modric’in şutunu kurtaran Volkan Demirel pozisyon sonrası kale arkasında G.Saraylı taraftarların alaycı alkışlarına sinirlendiği için tepkisini alkışlayarak göstermişti. Ardından tribünlerin kendisine küfürlü protestoda bulunması üzerine Volkan da kameralara yansıyan malum küfürle taraftarlara karşılık vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor