Taraftar: Tahriklere kapılmayın...!

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, Samsunspor maçında tahriklere kapılmadan takımlarını maç boyunca desteklemeleri gerektiğini söyledi.Kodalak yaptığı açıklamada, play-off hedefine bir adım daha yaklaşmak için Samsunspor karşısında mut

Taraftar: Tahriklere kapılmayın...!

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, Samsunspor maçında tahriklere kapılmadan takımlarını maç boyunca desteklemeleri gerektiğini söyledi.

Kodalak yaptığı açıklamada, play-off hedefine bir adım daha yaklaşmak için Samsunspor karşısında mutlak 3 puan ile sahadan ayrılmaları gerektiğini belirterek, "Ligin ilk yarısında Trabzonspor beklentilerin çok altında kaldı. Orduspor maçı ve ikinci yarının başlamasıyla birlikte iyi bir çıkış yakaladık. 

Bu serinin bozulmaması ve hedeflerin gerçekleşmesi için taraftar olarak bizler üzerimize düşene yapmalıyız. Ligin ilk yarısında Samsunspor ile oynadığımız maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Ligde kolay takım
yok. Herkes kendini kurtarmak için uğraşıyor.

Bizlerde Samsunspor'un durumuna ve konumuna bakmadan takımımızı fair-play kuralları içinde desteklemeliyiz" dedi.
 Maçta meydana gelebilecek tahriklere kapılmamaları gerektiğini belirten Kodalak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Samsunspor bizim rakibimiz değil. Bizim rakiplerimiz belli, o yüzden tahriklere kapılmadan takımımızı desteklemeyiz. Bizim için önemli olan 3 puan, başka hiç bir şeyin önemi yok. Sahada işimiz sadece takımımızı desteklemek olmalı. Bunun içinde herkes bayrağını alıp, formasını giyip stadyumu gelsin."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler