Taraftar Jaja'yı istiyor!

Fırtınanın taraftarları, 2010-2011 sezonunda Bordo-Mavili formayı giyen tribünlerin sevgilisi haline gelen Brezilyalı Jaja'yı tekrar takımda görmek istiyor. Taraftarın yeni başkan Hacıosmanoğlu'ndan beklentisi tekrar Jaja'yı takıma kazandırması.Son döneml

Taraftar Jaja'yı istiyor!

Fırtınanın taraftarları, 2010-2011 sezonunda Bordo-Mavili formayı giyen tribünlerin sevgilisi haline gelen Brezilyalı Jaja'yı tekrar takımda görmek istiyor. Taraftarın yeni başkan Hacıosmanoğlu'ndan beklentisi tekrar Jaja'yı takıma kazandırması.

Son dönemlerde gittiği takımlarda beklenilen performansı sergileyemeyen ve son olarak oynadığı Metalist Kharkiv’de de başarılı bir görüntü ortaya koyamayan Jaja’nın da Trabzonspor’a dönmeyi çok istediği belirtildi. Yönetimin ise Sambacı futbolcu konusunda kararsız olduğu ve son sözü teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’a bıraktığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor